Nazaj na podkategorijo Prejšni / naslednji

Navijalec cevi za zrak fi 10 - 14m, PM14-15LA

124,51 €

Navijalni kolut je odličen pripomoček v vsaki delavnici. Cevi ne ležijo več po tleh in se obnje ne spotikamo. Cevi se ne zapletajo med seboj, po njih ne vozimo, življenjska doba se s tem  bistveno podaljša.

Navijalni kolut ima zunanje ohišje iz plastike, notranji del je kovinski. Pri izvleku cevi, se vzmet navija. Ob sprostitvi, vzmet samodejno cev navije nazaj v kolut. Pri izvleku cevi blokirni sistem onemogoča avtomatsko navijanje cevi nazaj na kolut če tega ne želimo. Dolžino cevi, ki je ob navitem kolutu izven ohišja, je mogoče brezstopenjsko nastavljati.
Navijalni kolut se lahko pritrdi na strop ali na steno. Za ta namen je opremljen z jeklenim nosilcem.
Ohišje koluta je iz trpežne plastike. Cev je opletena poliuretanska. Uporablja se lahko za stisnjen zrak tlaka do 13 bar. Opremljena je s hitro spojko.

Notranji premer cevi: 10 mm
Zunanji premer cevi: 14 mm
Dolžina cevi:15m
Dovodna cev je opremljena s hitro spojko in je dolga 1 meter.
ŠIFRA IZDELKA
2505786

NA ZALOGI
je na zalogi
IZBRANA KOLIČINA
Dodaj v košarico
Kontaktni obrazec
Spoštovani, tukaj lahko oddate vaše vprašanje.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z vsemi piškotki. Če želite omogočiti samo določene piškotke, jih označite. Preberite več...